Spoljni motorizovani aluminijumski venecijaneri – Garnet

Početna » Spoljni motorizovani aluminijumski venecijaneri – Garnet

Spoljni motorizovani aluminijumski venecijaneri namenjeni su efikasnom sprečavanju prodora svetlosti i toplote u vaš lokal, dom ili poslovni prostor. Za razliku od standardnih, platnenih zavesa, motorizovani aluminijumski venecijaneri povećavaju efikasnost zaštite jer su sačinjeni od specijalnog materijala na bazi PVC-a.

Naša ponuda obuhvata kompletnu aluminijumsku konstrukciju sa elektrostatičkom farbom, maksimalne širine do 4000 mm i visine do 3500 mm. Klijenti koji odaberu spoljne motorizovane aluminijumske venecijanere iz naše ponude, obezbediće moderno i efikasno rešenje protiv sunca i toplote u željenom prostoru.

U izboru su dve opcije načina pokretanja Garnet venecijanera, na daljinski i na prekidač u zidu. Pored pozicije zatvaranja i otvaranja venecijanera, moguće je skupljanje do nivoa koji odgovara, u kutiju koja ih prikriva.

Pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetne spoljne motorizovane aluminijumske venecijanere brzo i lako u svega par klikova.

Zbog čega su spoljni motorizovani aluminijumski venecijaneri odlično rešenje za vaš prostor?

Zavese su neizostavni deo svakog enterijera, a osim estetske, imaju i važnu zaštitnu funkciju. Spoljni venecijaneri podižu nivo zaštite od sunca i toplote, čime se reguliše sobna temperatura i vrše značajne uštede električne potrošnje.

Kompletna aluminijumska konstrukcija sa elektrostatičkom farbom i materijalom na bazi PVC-a uspešno će odbraniti prozore i prostor od kiše i drugih padavina. Zahvaljujući specijalnom materijalu koji koristimo u izradi zavesa, obezbeđen je konstantan protok vazduha, pritom pružajući maksimalnu zaštitu.

Za naše klijente obezbedili smo veliki izbor boja materijala, kako bi se spoljni venecijaneri uspešno uklopili u svaki stil enterijera i eksterijera. Sveden dizajn konstrukcije neupadljivo se uklapa u svaki prostor.

Kontaktirajte Oktavus tim i obezbedite kvalitetne motorizovane aluminijumske venecijanere

Naši spoljni venecijaneri namenjeni su svima onima koji su u potrazi za modernim i efikasnim rešenjem zaštite od sunca, kiše i toplote u domu, lokalu ili poslovnom prostoru.

Ukoliko ste zainteresovani da kupite, ili vam je potrebno više informacija o motorizovanim aluminijumskim venecijanerima pozivamo vas da nas kontaktirate bez ustručavanja – naš stručni tim razrešiće sve vaše nedoumice i ponuditi adekvatnu soluciju namenjenu vašem prostoru.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top