Tende za dvorište i baštu koje su deo Oktavus ponude su pouzdana zaštita od sunca i vetra, i pružaju mogućnost neometanog uživanja u svom dvorištu. Tende za dvorište se mogu postaviti na spoljašnji zid kuće, i estetski prilagoditi vašim potrebama, kako bi se uklopile u eksterijer dvorišta. 

Pogledajte naše tende za dvorište i odaberite onu koja će se najbolje uklopiti u vašu oazu mira! 

Tende za dvorište različitih dimenzija i oblika

Pronalazak adekvatne tende za dvorište zavisi od velikog broja faktora, od kojih su presudni – dimenzije, oblik tende, dizajn i kvalitet. 

Kada je reč o kvalitetu, važno je da platno tende bude izrađeno od izdržljivih materijala, na koje ne utiču vremenske nepogode poput kiše, i jakih udara vetra. 

Naša ponuda obuhvata kvalitetne tende savremenog dizajna i različitih dimenzija, koji se prilagođavaju većim i manjim dvorištima. Veličina tende se može prilagoditi površini koju želite da pokrijete, i tako kreirate kutak za odmor i uživanje. 

Tende za baštu se mogu prilagoditi i svojim obilkom. Tako postoje polukružne, kupolaste, ali i ravne tende, koje će osim svoje osnovne funkcije pružiti i sjajan estetski doživljaj u vašem dvorištu i bašti.

Tende za baštu lokala

Tende za baštu kafića i restorana osim vrhunskog kvaliteta i otpornosti na različite vremenske uslove treba da plene i svojim dizajnom, koji će se uklopiti u eksterijer bašte lokala i samim tim dati otmen vizuelni efekat. 

Funkcionalnost tende se ogleda i u njenoj mobilnosti, te su tako tende za baštu koje mogu da se pomeraju i podešavaju u odnosu na položaj sunca, primera radi, odlična investicija. 

Naše tende za dvorište - vaš siguran izbor

Ukoliko želite da pronađete tendu za svoje dvorište koja će vam omogućiti trenutke za odmor i relaksaciju u hladovini, na pravom ste mestu. Kada su u pitanju tende za dvorište cene koje plaćate je investicija u prostor za užitak, te su kvalitet i vizuelni doživljaj tende glavni faktori pri izboru.

U našoj ponudi možete pronaći visokokvalitetne tende za dvorište koje će ispunite sve vaše kriterijume za uživanje. Za sve potrebne informacije molimo da nam pošaljete upit. 

Galerija

Scroll to Top