Aluminijumska pokretna pergola – Ajola

Početna » Pergole » Aluminijumska pokretna pergola – Ajola

Aluminijumske pergole iz našeg asortimana namenjene su zaštiti prostora od sunca, kiše, snega i drugih spoljašnjih uticaja. Aluminijumske pergole imaju pokretne aluminijumske panele (lamele) i većih su dimenzija i širine panela od standardnih pergola. Aluminijumska konstrukcija pergoli se može pomerati i prilagođavati pomoću daljinskog upravljača.

Aluminijumske pergole popularno su rešenje za veće prostore poput bašti kafića, restorana, hotela ali i bazena.

Pogledajte aluminijumske pergole iz našeg asortimana i odaberite kvalitetnu i pouzdanu pergolu za svoje dvorište, lokal, baštu ili poslovni prostor.

Osnovne karakteristike aluminijumske pokretne pergole

Aluminijumska pokretna pergola poseduje pokretne aluminijumske panele (lamele). Širina panela iznosi 280 mm sa opcijom punjenja pur penom pod pritiskom za sprečavanje gubitka toplotne izolacije.

Dimenzije konstrukcije i stupova sistema iznose 110 mm x 145 mm, a sistem je od ekstudiranog aluminijuma sa elektrostatskom farbom. Maksimalna širina sistema je 6,5 mt, a maksimalna projekcija 7,5 mt. Maksimalna površina jednog sistema iznosi 35 metara kvadratnih.

Sistem je uobičajeno bez osvetljenja, ali postoji opcija dodavanja LED svetla, kako bi se doprinelo funkcionalnosti i izgledu prostora.

Aluminijumske pokretne pergole predstavljaju funkcionalniju opciju bioklimatskih pergola, s obzirom na to da se pomoću daljinskog mogu zatvoriti do kraja, i na taj način kreirati dodatnu prostoriju sa pogledom na nebo.

Aluminijumske pergole modernog dizajna

Osim osnovne uloge da zaštite od padavina, sunca i vremenskih neprilika, aluminijumske pergole imaju i važnu estetsku ulogu. Pergole modernog dizajna prilagođavaju se različitim eksterijerima, te predstavljaju otmenu i praktičnu dekorativu za dvorište ili baštu lokala.

Estetska prilagodljivost ogleda se u odabiru boje aluminijumske konstrukcije, kao i po pitanju dizajna i dimenzija u kojima će se naći.

Aluminijumska konstrukcija izuzetno podseća na metal, zbog čega ih često nazivaju i metalne pergole.

Aluminijumske pergole se mogu izrađivati u velikim dimenzijama, s toga su vrlo praktične za bašte kafića i restorana. Atraktivno izgledaju i kada pokrivaju bazen i odlično se uklapaju u savremene letnjikovce.

Poručite aluminijumske Oktavus pergole

Aluminijumske pergole predstavljaju spoj visokofunkcionalnog sistema, kvalitetnih materijala sa istančanim osećajem za estetiku koje pružaju garantovanu zaštitu od sunca, vetra i kiše tokom cele godine.

Opredelite se za kvalitetne i prilagodljive aluminijumske pergole iz našeg asortimana, a za sve potrebne informacije budite slobodni da nam pošaljete upit.

Galerija

Video galerija

Pogledajte video kako izgleda aluminijumska pergola Ajola

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top