Stakleni sistemi

Početna » Stakleni sistemi

Stakleni sistemi izrađeni od visokokvalitetnog kaljenog stakla, izuzetno su praktični za zastakljene terase i estetski su prijemčivi zbog svog modernog dizajna. Ponudu naših staklenih sistema podrazumevaju motorizovana vertikalna pokretna stakla, klizno pokretna stakla i klizno-preklopni stakleni sistem, kao i zastakljivanje kancelarijskih prostora.

Termopan odnosno kaljeno staklo je pouzdan izbor za zastakljivanje svih vrsta prostora, koji zadržava željenu temperaturu u prostoriji, a osim visoke funkcionalnosti ostavlja i sjajan estetski utisak.

Pogledajte staklene sisteme iz naše ponude, upoznajte se sa njihovim karakteristikama i opredelite se za našu uslugu.

Motorizovana vertikalna pokretna stakla - Staut

Staut je sistem motorizovanih vertikalnih pokretnih stakala, idealan za bočno zastakljivanje terasa sa panoramskim pogledom. Izrađen od kaljenog termoizolacionog stakla, maksimalne širine do 3950 mm i visine do 3000 mm, ovaj sistem štedi prostor i stvara utisak zasebne prostorije. Istražite Oktavus ponudu najkvalitetnijih motorizovanih vertikalnih stakala i unapredite svoj objekat.

Klizno pokretna stakla - Modulo

Modulo je sistem kliznih pokretnih stakala za zastakljivanje terasa i bašti, maksimalne širine 10 metara i visine do 2800 mm. Izrađen od 8 mm kaljenog stakla bez okvira, nudi atraktivan izgled i multifunkcionalnost, ali i pruža otpornost štiteći od spoljnih faktora​​​​​​. Istražite karakteristike ovih sistema i unapredite funkcionalnost svog prostora.

Klizno preklopni stakleni sistemi - Domino

Domino je klizno-preklopni stakleni sistem za balkone, terase i bašte, koji pruža zaštitu od spoljnih uticaja. Uz svoju maksimalnu širinu od 10 metara i visinu do 2800 mm, nudi jednostavno i elegantno rešenje, sa mogućnošću otvaranja sa svih strana. Istražite karakteristike Oktavus klizno preklopnih sistema i unapredite svoj prostor njima.

Stakleni sistemi za terase i bašte savremene izrade

Stakleni sistemi za terase izrađuju se od kaljenog stakla, i deo su savremene metode zastakljavanja terasa, lođa i balkona, kao i bašti kafića, restorana i hotela, odnosno za zastakljivanje bazena. Stakleni klizni sistem omogućava atraktivan izgled i multifunkcionalnost zastakljenog prostora.

Kaljeno staklo, odnosno termopan, znatno je otpornije i čvršće od običnog stakla, zbog čega zadržava temperaturu, i štiti od spoljašnjih faktora poput buke i prašine.

Klizni sistem za terase je izuzetno praktičan, i štedi prostor, što je još jedna od prednosti, posebno onda kada želite da dobijete dodatni funkcionalni prostor u vašem domu.

Stakleni sistemi iz Oktavus ponude

Deo naše ponude su motorizovana vertikalna pokretna stakla, namenjena za bočno zastakljivanje terase. Zatim, klizno pokretna stakla služe za zastakljivanje panelima, dok klizno-preklopne staklene sisteme koristimo za zastakljivanje svih vrsta balkona i terasa.

Naša ponuda obuhvata sve savremene i estetski atraktivne načine zastakljivanja terasa, a osim vaših želja, u obzir uzimamo i savete koje nam daju arhitekte, kako bi krajnji proizvod bio idealno rešenje za vas.

Pouzdano rešenje za kancelarijski prostor

Takođe, stakleni sistemi iz naše ponude mogu se koristiti i za kancelarijske prostore, odnosno postavljanje pregradnih staklenih zidova, koji predstavljaju savremeno korporativno rešenje, atraktivnog izgleda, ali i visoke funkcionalnosti, s obzirom da štite od buke i zadržavaju željenu temperaturu prostorije.

Odaberite stakleni sistem za željeni prostor

Stakleni sistem za željeni prostor odaberite prema parametrima koji su za vas važni, a na raspolaganju vam stoji i naš tim sa savetima i smernicama koje vam mogu pomoći da dođete do idealnog rešenja.

Ukoliko želite da investirate u kvalitetno i pouzdano staklo, onda je Oktavus tim pravi izbor. Za svako dodatno pitanje pozivamo vas da nam pošaljete upit, kako bismo Vam dali željene informacije.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top