Tende za terasu i balkon

Početna » Tende za terasu i balkon

Tende za terasu iz Oktavus asortimana različitih dimenzija i oblika, izrađene su od visokokvalitetnog platna, koji će vam omogućiti uživanje na terasi. Ove tende su odlična zaštita od sunca i toplote tokom letnjih dana, koja obezbeđuje neometan boravak na vašoj terasi ili balkonu. Moderan dizajn čini ih sjajnim ukrasom koji će vašu terasu istaći na poseban način. 

Kako biste pronašli tendu za svoju terasu pogledajte našu ponudu, i odaberite visokokvalitetnu tendu koja će krasiti vaš prostor.

Tende za terasu - prilagodljiva i kvalitetna zaštita

Terase predstavljaju prostrane popločane površine, za odmor i uživanje tokom lepog vremena i prijatnih temepratura. Kako bi užitak bio potpun, potrebna je ugraditi i prikladan krovni sistem na otvorenom, koji će zaštiti prostor od jakog sunca, visokih temepratura, ali i kiše i vetra. 

Zato su tende za terasu neizostavan element. Njihove dimenzije variraju u odnosu na površinu koju treba da pokriju, što takođe važi i za oblik same tende. 

Moderan dizajn tende za terasu jeste ono što joj daje posebnu vrednost. Estetski prijemčivo rešenje učiniće tendu izuzetnim ukrasom za vašu terasu. 

Tende za terasu sastoje se iz osnovne konstrukcije i visokokvalitetnog platna otpornog na različite vremenske nepogode. Spoj modernog dizajna i kvalitetne izrade jesu ono što izdvaja tende za terasu iz naše ponude.

Tende za balkon - praktično rešenje za vaš stan

Tende za balkon prilagođavaju se dimenzijama i obliku balkana, i kreiraju hladovinu i zaštitu od toplote tokom leta, a štite i unutrašnjost balkona od padavina. 

Tende za balkon su praktične i zato što umanjuju toplotu u samom stanu, jer prozor i vrata koje vode na balkon nisu direktno izložena sunčevim zracima. Kvalitetno platno od koga se izrađuju tende vremenom ne gubi na funkcionalnosti i izgledu. 

Praktičnost tendi ogleda se i u tome što se mogu pokretati i podešavati u odnosu na vremenske prilike. Takođe, prilikom ugradnje možete prilagoditi nagib same tende. 

Pored primarne upotrebe, tende za balkon služe da estetki opleme prostor, i izdvoje vaš balkon u odnosu na ostale. 

Tende za terasu cena i poručivanje - brzo i jednostavno

Kada se biraju tende za terasu cena varira u odnosu na dimenzije, postavku, i različite funkcije koje one mogu imati. 

Kako biste dobili sve potrebne informacije, i bili korak bliže da obezbedite tendu koja će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja, sve što treba da uradite je da nam pošaljete upit, a mi ćemo vam u najkraćem roku proslediti željene informacije. 

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top