Motorizovana vertikalna pokretna stakla giljotina – Staut

Početna » Stakleni sistemi » Motorizovana vertikalna pokretna stakla giljotina – Staut

Sistemi motorizovanih vertikalnih pokretnih stakala namenjeni su za bočno zastakljivanje vaše terase. Motorizovani sistemi su sjajna izolacija prostora, a usput će omogućiti panoramski pogled sa vaše terase. Stakla se izrađuju u dimenzijama 4 mm x 16mm x 4 mm, a po potrebi se prilagođavaju različitim prostorima. Pokreću se uz pomoć MOSEL motora i daljinskog upravljača.

Pogledajte sisteme motorizovanih vertikalnih pokretnih stakala iz Oktavus ponude, i odaberite željeni sistem za vašu terasu.

Izrada motorizovanih stakala

Motorizovana vertikalna pokretna stakla Izrađuju se od kaljenog i termoizolacionog stakla dimenzija 4 mm x 16 mm x 4 mm. Maksimalna širina sistema iznosi do 3950 mm, a maksimalna visina je do 3000 mm.

Kaljeno staklo pokazalo se kao znatno otpornije i kvalitetnije od običnog, zbog čega je ono izbor prilikom izrade motorizovanih vertikalnih pokretnih stakala. Ovaj sistem je praktičan, štedi prostor, kreira zasebnu prostoriju, i dugovečan je zbog kvalitetnih materijala od kojih se izrađuje.

Oslonite se na Oktavus i odaberite kvalitet

Ukoliko planirate da zastaklite svoju terasu, odnosno da adaptirate poslovni prostor, motorizovana vertikalna pokretna stakla iz Oktavus ponude su odlična investicija, koja će vam doneti kvalitetan rezultat prilagođen željenoj estetici.

Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije budite slobodni da nam pošaljete upit, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top