Pergole su moderni pokretni sistemi za zaštitu od sunca, kiše i drugih spoljašnjih uticaja. U našoj ponudi se nalaze klasične, ovalne, viseće, samostojeće, aluminijumske i bioklimatske pergole, koje štite od padavina i omogućavaju neometan boravak na otvorenom. Napravljeni su od materijala na bazi PVC-a (3D blockout) ili od aluminijuma, koje ne propuštaju vodu, štite od vetra i sunčevih zraka.

Osim što predstavljaju funkcionalno i kvalitetno rešenje za uređenje dvorišta, estetski su uklopive budući da postoji mogućnost odabira boje pergole po želji. Pogledajte pergole iz naše ponude i odaberite adekvatnu zaštitu za vaše dvorište, lokal ili poslovni prostor.

Zašto su pergole dobro rešenje za vaš prostor?

Pergole su pokretni spoljašni krovni sistem, koji se sastoji od stabilne konstrukcije i nadstrešnice, koja se izrađuje od različitih materijala. Pergole kreiraju efekat prostorije na otvorenom, štiteći od sunca, padavina i vetra. Prilagođene su za različite vremenske uslove, i stvorene su da omoguće neometani pogled i uživanje na otvorenom.

Pergole su samostojeće konstrukcije, i mogu se prilagoditi različitim otvorenim prostorima. Njihova postavka je pogodna kako za dvorište privatne kuće, tako i za bašte kafića i restorana. U našem asortimanu možete pronaći klasične, ovalne, viseće, samostojeće, aluminijumske pokretne pergole, kao i bioklimatske pergole.

Pergole kao atraktivno rešenje za vaše dvorište

Pergole predstavljaju atraktivno rešenje za vaše dvorište, zahvaljujući naprednim mogućnostima, u koje se ubraja i smart rešenje – mogućnost upravljanja pergolom putem daljinskog upravljača. One se mogu pomerati i prilagođavati različitim vremenskim prilikama, a njihov dizajn se uklapa u različite eksterijere.

Naša ponuda obuhvata klasične pergole, izrađene na bazi PVC-a, koje ne propuštaju vodu, štite od vetra i sunčevih zraka. U ponudi su, takođe i ovalne pergole koje imaju sve navedene karakteristike kao i klasične, međutim, ističu se po velikoj estetskoj prilagodljivosti, tako se prilagođavaju i viseće i samostojeće. U našem asortimanu pronaći ćete i aluminijumske pergole, kao i bioklimatske pergole za dodatnu zaštitu od nepogodnih vremenskih uslova.

Pergole cena - faktori koji utiču na cenu

Cena pergole zavisi od različitih faktora. Među njima su materijal same konstrukcije, dimenzije pergole, kao i njena postavka.

Pri odabiru pergole cena je važan kriterijum, baš kao i kvalitet same pergole, koji treba staviti na prvo mesto. Na ovaj način investirate u atraktivan izgled i visoku funkcionalnost uređenog prostora za odmor u vašem dvorištu.

Poručite visokokvalitetne pergole

Pergole koje izrađujemo predstavljaju spoj visokofunkcionalnog sistema, kvalitetnih materijala sa istančanim osećajem za estetiku.

Pogledajte Oktavus ponudu pergoli, i nemojte se ustručavati da nam pošaljete upit kako bi Vas neko od kolega iz tima kontaktirao.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.

    Scroll to Top