Viseća pergola – Kalika

Početna » Pergole » Viseća pergola – Kalika

Viseća pergola je savremeni pokretni krovni sistem koji se kači na zid iznad prostora koji želite da zaštitite od padavina, sunca, toplote i vetra. Njihova prednost je što ostavljaju slobodan prostor ispod same pergole i predstavljaju izuzetno moderno i atraktivno rešenje za bašte različitih ugostiteljskih objekata. Viseću pergolu možete prilagođavati putem daljinskog upravljača.

Pogledajte viseće pergole iz Oktavus ponude i odaberite savremeno rešenje, koje će osim funkcionalnosti pružiti i sjajan estetski doživljaj.

Viseća pergola štedi vaš prostor

Viseća pergola se postavlja na spoljašnji zid iznad prostora koji je potrebno zaštititi od neželjenih vremenskih uslova. Mogu biti Izrađene na bazi PVC-a, odnosno 3D BLOCKOUT-a ali i od aluminijumskih lamela i u oba slučaja ste zaštićeni od neželjenih uticaja vode usled padavina, vetra ili sunčeve svetlosti.

Viseća pergola značajno štedi vaš prostor s obzirom na to da se ne postavljaju nogari na koje će se pergola oslanjati, tako da je prostor ispod nje u potpunosti slobodan i pogodan za uređivanje po želji.

Ovaj pokretni krovni sistem koristi smart rešenja, tako da se pergola može pomerati pomoću daljinskog upravljača, i prilagođavati vašim potrebama. Njeno pokretanje omogućava Somfy motor. Postoji i mogućnost ugradnje LED svetala, radi atraktivnijeg izgleda.

Savremeno estetsko rešenje za različite objekte

S obzirom na to da ostavlja slobodan prostor ispod sebe, viseća pergola je praktično rešenje za bašte različitih ugostiteljskih objekata, poput kafića, restorana, pabova, ali i savremenih hotela.

Viseća pergola takođe može biti rešenje i za privatno dvorište, kome će značajno dati na kompletnom estetskom doživljaju, s obzirom da je reč o izuzetno modernom krovnom sistemu. Naš tim direktno sarađuje sa arhitektama, ponudićemo vam najbolje rešenje za prostor gde želite da postavite pergolu.

Poručite kvalitetne viseće pergole iz Oktavus ponude

Ukoliko želite savremeni krovni sistem koji se može prilagoditi potrebama vašeg prostora, i dati vam mogućnost da ga u potpunosti iskoristite, onda Oktavus viseće pergole mogu biti rešenje koje tražite.

Kako biste dobili sve potrebne informacije, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i pošaljete nam upit – naš tim će se potruditi da vam u najkraćem roku odgovori na sve!

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top