Samostojeća pergola – Ada

Početna » Pergole » Samostojeća pergola – Ada

Samostojeća pergola predstavlja pokretni krovni sistem koji se postavlja nezavisno od objekta, zbog čega je reč o vrlo praktičnom rešenju za različite eksterijere. Njena aluminijumska konstrukcija je stabilna i praktična za postavku u bašti ugostiteljskih objekata, kao i privatnih dvorišta i bazena. Ovaj pokretni krovni sistem možete prilagođavati putem Smart rešenja, odnosno koristeći daljinski upravljač.

Pogledajte samostojeće pergole iz Oktavus ponude, i odaberite savremeno rešenje za željeni prostor.

Karakteristike samostojećih pergola

Samostojeća perogla izrađuje se na bazi PVC-a, odnosno 3D BLOCKOUT-a koji štiti od neželjenih uticaja padavina i sunčeve svetlosti. Ovaj moderni krovni sistem postavlja se nezavisno od bilo kog objekta, zbog čega je izuzetno praktičan i pruža veću mobilnost.

Takođe, samostojeće pergole se mogu pokretati pomoću daljinskog upravljača, zahvaljujući Somfy motoru koji je ugrađen u ovaj pokretni krovni sistem. Samostojeće pergole su unapređene LED osvetljenjem, što doprinosi praktičnosti, ali i vizuelnom efektu čitave aluminijumske konstrukcije.

Samostojeća pergola kao moderno i prilagodljivo rešenje za bašte

Mobilnost samostojeće pergole ogleda se u činjenici da se ne oslanja na bilo kakav objekat zbog čega je možete postaviti širom dvorišta, odnosno bašte bilo kog ugostiteljskog objekta, onda kada to uslovi nameću.

Takođe, ova pergola je izuzetno praktična za postavljanje iznad bazena u dvorištu – na ovaj način se pruža zaštita od sunčeve toplote i UV zraka, kao i od padavina. Prednost je što se po potrebi samostojeća pergola može pomerati.

Bilo da vam je samostojeća pergola potrebna za baštu restorana, kafića, paba ili vašeg dvorišta, uz vaše želje i naše predloge daćemo najbolje rešnje za željeni prostor.

Poručite Oktavus samostojeće pergole

Ukoliko želite moderno i multifunkcionalno rešenje za dvorište, ili baštu vašeg ugostiteljskog objekta, kontaktirajte naš tim, koji u saradnji sa arhitektama pruža adekvatne opcije za vas, i pomoći će vam da poručite samostojeće pergole po želji.

Budite slobodni da nas kontaktirate i da nam pošaljete upit, a naš tim će vam u najkraćem roku dostaviti potrebne informacije.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top