Tende

Početna » Tende

Tende su pouzdana zaštita od sunca i vetra, i pružaju mogućnost neometanog uživanja u vašem dvorištu, odnosno bašti ugostiteljskog objekta. U našoj ponudi se nalaze motorizovane kasetne tende. Takođe, postavljamo tende za lokale, ugostiteljske objekte, bašte, dvorišta, kao i tende za terase. Akrilno platno za tende izrađeno je od vodootpornog materijala i predstavlja atraktivno rešenje za različite eksterijere. U izboru su sve boje iz RAL kataloga.

Pogledajte tende iz Oktavus ponude i opredelite se za opciju koja će najviše odgovarati vašem prostoru i poručite ih na jednostavan način!

Motorizovana kasetna tenda Rio - estetsko rešenje za vaš eksterijer

Motorizovane kasetne tende imaju aluminijumsku konstrukciju koju odlikuje stabilnost i izdržljivost. Kasetne tende imaju tu prednost što se čitavo akrilno platno za tendu može skupiti u kutiju (kasetu), tako da se uopšte ne vidi, zbog čega je izuzetno prijemčiva estetski.

Reč je o motorizovanoj tendi, u koju je ugrađen MOSEL motor, koji omogućava jednostavno pomeranje tende putem daljinskog upravljača. Na ovaj način možete prilagoditi motorizovanu kasetnu tendu vremenskim uslovima.

Aluminijumska konstrukcija tende dolazi u različitim bojama iz RAL kataloga. Kada je reč o dimenzijama tende, maksimalna širina je 6.5 metara, dok je 3.5 metara maksimalna projekcija. Platno za tende izrađeno je od kvalitetnog i prilagodljivog materijala – akrilne tkanine, mešavine tkanine i poliestera.

Pogledajte video kako izgleda motorizovana kasetna tenda Rio

Tende za baštu, dvorište i terasu - efikasna postavka za željeni prostor

Oktavus tim nudi mogućnost postavke tende za baštu dvorište ili terasu. Vaše je da nas kontaktirate i kažete za koji prostor vam je tenda potrebna, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rešenje za željeni prostor.

Tende su vrlo praktično rešenje za dvorište ili baštu jer kreiraju prostor za odmor i uživanje na otvorenom, bez ometanja spoljašnjih faktora kao što su sunce i toplota, padavine, i vetar.

Takođe tende za baštu mogu biti odlično rešenje za ugostiteljski objekat, jer će omogućiti vašim gostima da neometano uživaju u boravku na otvorenom, ispod kvalitetne tende, efektnog izgleda.

Tende cena - faktori koji utiču na postavku tendi

Kada su tema tende cena zavisi od različitih faktora. Pre svega, važne su njene dimenzije, tip tende, kao i kompleksnost same postavke i želje koje klijent može imati.

Ono što je važno reći kada se razmatra cena tende, jeste da kvalitet treba staviti na prvo mesto. Naime, investiranje u dugotrajnu i kvalitetnu tendu koja će maksimalno služiti svojoj svrsi, jeste pametno ulaganje novca.

Tende prodaja - oslonite se na Oktavus tim

Ukoliko želite da pronađete tendu za svoje dvorište, baštu ili terasu koja će vam omogućiti trenutke za odmor i relaksaciju u hladovini, na pravom ste mestu. U našoj ponudi možete pronaći visokokvalitetne tende koje će ispuniti sve vaše kriterijume za uživanje.

Za sve potrebne informacije nemojte se ustručavati da nam pošaljete upit, a kolege iz našeg tima će Vam dati sve željene informacije.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top