Bioklimatska pergola – Venera

Početna » Pergole » Bioklimatska pergola – Venera

Bioklimatske pergole imaju rotacione aluminijumske panele (lamele) i ovaj sistem je namenjen zaštiti od sunca, kiše, snega i drugih spoljašnjih uticaja. Praktična je opcija za zastakljivanje staklenim sistemima. Bioklimatske pergole koriste smart rešenja, te se jednostavno mogu podešavati putem daljinskog upravljača.

Pogledajte bioklimatske pergole koje izrađuje Oktavus tim, i odaberite adekvatno i kvalitetno rešenje za željeni eksterijer!

Osnovne karakteristike bioklimatske pergole

Dimenzije konstrukcije i stubova sistema iznose 145 mm x 145 mm, a sistem je od ekstudiranog aluminijuma sa elektrostatskom farbom. Maksimalna širina sistema je 4 mt, a maksimalna projekcija 5 mt. Maksimalna površina jednog sistema iznosi 20 metara kvadratnih.

U sistem bioklimatskih pergola opciono se može dodati LED osvetljenje, a takođe se može odabrati i boja aluminijumske konstrukcije iz posebne palete.

Zaštita od nepogodnih vremenskih uslova

Bioklimatska pergola je idealno rešenje za zaštitu od različitih vremenskih uslova, koji mogu predstavljati poteškoću prilikom uživanja na otvorenom.

Tako su ove pergole odlična zaštita od sunčevih zraka i toplote, zatim štite od vetra, prašine, ali i od različitih padavina. Bioklimatska pergola kreira idealne uslove za boravak na otvorenom, a sve to uz atraktivan dizajn.

Odaberite bioklimatske pergole iz Oktavus asortimana

Ukoliko želite visokokvalitetan i pouzdan krovni sistem za određeni eksterijer, onda su Oktavus bioklimatske pergole adekvatno rešenje. Saradnju zasnivamo na izradi kvalitetnih pergola, kombinujući vaše želje i stručne savete, kako bismo dobili idealan gotov proizvod.

Za sva dodatna pitanja bez ustručavanja pošaljite upit, na koji ćemo se potruditi da odgovorimo u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top