Totalna rešenja za Vaš objekat

Početna » Totalna rešenja za Vaš objekat

Pored standardne ponude u našem asortimanu, Oktavus tim nudi i mogućnost izvođenja originalnih rešenja i konstrukcija u skladu sa potrebama vašeg projekta.

Svesni smo da u velikom broju slučajeva univerzalna rešenja ne zadovoljavaju zahteve idejnog tvorca projekta, zbog čega direktno sarađujemo sa arhitektama i izvođačima radova i prilagođavamo dizajn u skladu sa potrebama individualnog i konkretnog projekta.

Naše usluge podrazumevaju kompletne promene boje, dimenzije, konstrukcije, fine završnice i dizajn kako bi se zadovoljili estetski kriterijumi i funkcionalnost u skladu sa očekivanjima dizajnera.

Komercijalna rešenja koja će doprineti kvalitetu vašeg poslovanja

Oktavus tim nudi usluge i proizvode koji će direktno doprineti kvalitetu vašeg poslovanja i učiniti to da se vaši klijenti osećaju udobnije i komfornije u vašem objektu.

Uz naše proizvode unapredite svoje poslovanje i produžite sezonu rada implementacijom staklenih sistema i krovova, koji će doprineti izgledu vašeg objekta.

Stakleni sistemi, tende i pergole iz naše ponude odlično su rešenje za kafiće, restorane, barove i hotele koji žele da unaprede izgled prostora i produže period rada čak i tokom zimske sezone i hladnijeg perioda. Savremeni, elegantni i minimalistički dizajn naših proizvoda dodatno će doprineti estetici svakog objekta.

Vaši klijenti moći će da uživaju u prozračnom i svetlom prostoru tokom cele godine. Stakleni sistemi i pergole mogu biti i vrlo atraktivno rešenje za zaštitu bazena, koji će odavati utisak luksuza i komunicirati vaše premium usluge na odgovarajući način.

Direktna komunikacija i konsultacija tokom celog procesa

Naš prioritet je da proizvedemo finalno rešenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta i projekta. Zbog toga je Oktavus tim u direktnoj komunikaciji sa arhitektama, izvođačima radova i dizajnerima tokom celog procesa. Naš tim izlazi na teren i u saradnji sa projektantima istražuje najbolje solucije za datu konstrukciju.

Tu smo da ispunimo želje kreatora, ali i ponudimo profesionalni savet koji će obezbediti optimalnu funkcionalnost i odgovarajuće rešenje za unikatni projekat. Oktavus tim ceni originalnost i kreativnost, zbog čega aktivno učestvujemo u celom procesu.

Kompletna izrada po meri u skladu sa vašim projektom

Slažemo se da ne postoji univerzalno rešenje za svaki prostor, a naročito ukoliko je u pitanju originalan projekat – zbog toga smo omogućili opciju izrade po meri u skladu sa vašim zahtevima. Svi naši proizvodi – pergole, klizni sistemi, motorizovani aluminijumski venecijaneri i drugi, mogu se prilagoditi tako da zadovolje estetske potrebe i funkcionalnost u skladu sa čim se može primeniti dizajniranje unikatne konstrukcije, promena boja, mehanizama i uslišiti drugi individualni zahtevi. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate radi dogovora i pitanja – jedino zajedno ćemo pronaći optimalno rešenje za vaš projekat.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top