Klasična pergola – Vitola

Početna » Pergole » Klasična pergola – Vitola

Klasična pergola predstavlja moderan pokretni sistem za zaštitu od sunca, kiše i drugih spoljnih uticaja. Ova klasična pergola izrađena je od materijala na bazi PVC-a, odnosno, 3D blockout-a, koja garantovano ne propušta vodu, vetar i sunčeve zrake u prostor.

Pogledajte klasične pergole iz naše ponude i odaberite savremeno rešenje za vaše dvorište.

Konstrukcija i dimenzije klasične pergole

Konstrukcija i stubovi sistema klasičnih pergola ne prelaze dimenzije od 110 mm x 145 mm, a izrađene su od ekstrudiranog aluminijuma sa završnicom elektrostatske farbe. Boja aluminijuma se bira u skladu sa vašim zahtevima.

Klasične pergole mogu se montirati tako da proširuju deo željenog prostora, ili posebni deo vaše terase i bašte. Sistem poseduje LED osvetljenje i automatski pokret koji omogućava Somfy motor, a maksimalna širina pergole iznosi 10 mt, dok je širina maksimalne projekcije 9 metara. Moguće je spajati više pergola, i to je nešto što se najčešće radi.

Klasična pergola jednostavno je i uklopivo rešenje za svaki dom ili poslovni prostor, a mogućnost pametne upotrebe – upravljanja uz daljinski upravljač, daje joj na praktičnosti. Savršena je za kombinacije sa staklenim sistemima.

Estetski prilagodljivo rešenje za vaš eksterijer

Klasična pergola je atraktivno i estetski prilagodljivo rešenje za vaš eksterijer. Tako postoji čitava paleta boja koje možete odabrati za osnovu same pergole, dok njeno platno izrađujemo u beloj, krem, sivoj, antracit i crnoj boji.

Ove stilizovane nijanse dodatno će istaći savremeno LED osvetljenje, zbog čega će krajnji proizvod biti elegantna pergola kao ukras u vašem dvorištu.

Oslonite se na Oktavus tim i odaberite pergole

Klasična pergola iz Oktavus asortimana je idealno rešenje za urbane i stilizovane otvorene prostore, kojima je potrebna dodatna funkcionalnost u vidu pokretnog sistema koji će ih štititi od vremenskih nepogoda.

Zato se oslonite na nas i našu ekspeditivnost, a kao rezultat ćete dobiti idealno rešenje za vaš eksterijer. Za svaku dodatnu informaciju nemojte se ustručavati da nam pošaljete upit, a naš stručni tim će Vam ponuditi rešenje u najkraćem roku.

Materijali

BELA

CRNA

ANTRACIT

SIVA

KREM

Galerija

Video galerija

Pogledajte video kako izgleda izrađena klasična pergola – Vitola

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top