Klizno pokretna stakla – Modulo

Početna » Pergole » Klizno pokretna stakla – Modulo

Klizno pokretna stakla namenjena su za zastakljivanje terase ili bašte sa staklenim panelima kliznim sistemom. Maksimalna širina sistema iznosi 10 mt, a maksimalna visina do 2800 mm. Izrađen je od 8 mm kaljenog stakla bez okvira, i vrlo je jednostavan i praktičan sistem za korišćenje.

Pogledajte naš asortiman klizno pokretnih stakala i odaberite elegantno i praktično rešenje za zaštitu vašeg željenog prostora.

Zbog čega su klizno pokretna stakla dobro rešenje za vaš prostor?

Klizno pokretna stakla izrađuju se od kaljenog stakla, i deo su savremene metode zastakljavanja terasa, lođa i balkona. Klizno pokretna stakla omogućavaju atraktivan izgled i multifunkcionalnost zastakljenog prostora. Upravo zbog ovoga, nije retkost da se klizno pokretna stakla koriste za pregrađivanje poslovnog prostora i kancelarija.

Kaljeno staklo znatno je otpornije i čvršće od običnog stakla, zbog čega zadržava temperaturu, i štiti od spoljašnih faktora poput buke i prašine. Klizni sistem za terase je i izuzetno praktičan, i štedi prostor, što je još jedna od prednosti, posebno onda kada želite da dobijete dodatni funkcionalni prostor u vašem domu.

Odaberite klizno pokretna stakla za svoju terasu ili baštu

Klizno pokretna stakla odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama vašeg prostora i obezbedite sebi praktično i elegantno rešenje zaštite od kiše, vetra, sunca u bilo koje doba godine. Oktavus tim nudi i usluge osmišljavanja dizajna i rešenja prema individualnim potrebama projekata.

Ukoliko želite da investirate u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sistem, onda je Oktavus tim vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje ne oklevajte da nam pošaljete upit, kako bismo vam dali željene informacije.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top