Zastakljivanje i pokrivanje bazena

Početna » Zastakljivanje i pokrivanje bazena

Zastakljivanje i pokrivanje bazena je idealno rešenje za sve komercijalne prostore i privatna dvorišta koja imaju potrebu za produženjem sezone kupanja. Ukoliko želite da sebi ili svojim posetiocima omogućite više vremena za kupanje, natkrivanje bazena krovom od stakla ili pergolama je sjajna opcija. Možete nas kontaktirati putem forme ili broja telefona koji se nalaze na sajtu.

Pokrivanje bazena na otvorenom kao savremeno rešenje

Bazeni su tokom leta idealno mesto za rashlađivanje, opuštanje i sportske aktivnosti. Pokrivanje bazena na otvorenom je odlično rešenje za potpuno iskorišćavanje potencijala ovog komercijalnog ili privatnog mesta za plivanje i uživanje.  

Uz pokrivanje bazena staklenim krovom ili pergolama imaćete lepo dizajniran i bezbedan prostor za plivanje i uživanje.

Natkrivanje bazena je naročito pogodno za komercijalne prostore poput hotela i apartmana za izdavanje, kao i za ljubitelje plivanja koji imaju sopstveni bazen u dvorištu.

Kod nas možete odabrati sisteme zastakljivanja i pergole vrhunskog kvaliteta i veoma lepog dizajna, pa odabrati prema vašem ukusu. 

Zastakljivanje bazena - pokrivanje staklenim krovom

Zastakljivanje bazena će vam omogućiti da tokom kupanja u bilo koje doba godine uživate u pogledu kao da ste na otvorenom.

Ovo jedinstveno iskustvo pružaju stakleni krovovi koje ugrađujemo kao fiksne ili pokretne konstrukcije. Različiti sistemi staklenih krovova za natkrivanje bazena štitiće vas od svih vremenskih uslova.

Pokretna staklena konstrukcija za zastakljivanje bazena

Motorizovani stakleni krovovi izrađeni su od termoizolacionog stakla, koje se porkeće automatskim pokretima motorom. Termopan, odnosno termoizolaciono staklo sačinjeno je od dva ili više stakala koja su hermetički zatvorena, a između njih se nalazi vazduh. Pogodan je kao odličan izolator i sredstvo za uštedu energije.

Za pokretanje sistema zadužen je daljinski upravljač, koji se veoma jednostavno koristi.

Ukoliko je bazen u upotrebi tokom leta i zime, opcija sa pomeranjem natkrovne konstrukcije će vam omogućiti kupanje u bilo koje doba godine.

Pokrivanje bazena fiksnom staklenom konstrukcijom

Prekrivanje bazena fiksnom krovnom konstrukcijom je naročito u upotrebi kada se radi o bazenima. Osim zaštitne uloge, ovo je sjajno estetsko rešenje u kombinaciji sa LED osvetljenjem.

Pored termoizolacionog stakla, za izradu fiksnih konstrukcija se koristi i pampleks staklo, dok je efekat jednako dobar i pruža se otvoreni pogled na nebo. Možete odabrati boju aluminijuma radi lakšeg uklapanja u ostatak eksterijera.   

Bilo da za pokrivanje bazena odaberete fiksnu ili pokretnu konstrukciju, dobićete jedinstven spoj visokofunkionalnog sistema i kvalitetnih materijala, sve sa ciljem zaštite od sunca, vetra ili kiše.

Pokrivanje bazena pergolama

Prekrivanje bazena pergolama je odlično rešenje ukoliko želite da prostor za kupanje zaštitite od jakog sunca i padavina. Pergole kao stabilne konstrukcije jednako efikasno služe za natkrivanje svih delova dvorišta, jer se jednostavno prilagođavaju različitim otvorenim prostorima.

Za natkrivanje bazena pergolama se možete odlučiti za klasičnu varijantu izrađenu od PVC-a ili za ovalne sa većom estetskom vrednošću.

Ovom pokretnom konstrukcijom ćete takođe upravljati bez ikakvih problema daljinskim upravljačem. 

Pružite nam poverenje za izradu pouzdanih sistema za zastakljivanje

Jedna od usluga koja se nalazi u našoj ponudi jeste pokrivanje bazena koje obavljamo prema svim savremenim standardima građevinarstva. Našim proizvodima i uslugama obezbeđujemo siguran i prijatan ambijent za sve kupače u bilo koje doba godine. 

Koristimo isključivo pouzdane i kvalitetne materijale za izradu konstrukcija prema vašoj želji. Uz konsultacije sa našim stručnjacima dođite do najboljeg mogućeg rešenja za pokrivanje bazena na otvorenom.

Do rezervacije naših usluga za pokrivanje i zastakljivanje bazena dođite putem kontakt forme na sajtu ili nas pozovite na dobro poznat broj telefona.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top