O nama

Početna » O nama

Oktavus je firma koja se bavi izradom pergola i savremenih sistema zastakljivanja za zaštitu od sunca i vremenskih nepogoda. Naša ponuda sadrži sve na jednom mestu: najmodernije pergole, tende, staklene sisteme, stakleni krov i vrata, spoljne motorizovane aluminijumske venecijanere i garažna vrata.

Zašto se opredeliti za Oktavus?

Orijentisani smo na pronalaženje najboljih rešenja za vaš objekat, bilo da je reč o kući, dvorištu, bašti, terasi, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu.

Konkretno, pomažemo ugostiteljskim objektima da svedu gubitke na minimum, nudivši smart rešenja zaštite od sunca i kiše tokom cele godine, ujedno omogućavajući dodatan prostor i maksimalnu iskorišćenost istog. 

Trudimo se da pronađemo rešenje za sve objekte, i ne strepimo od izazova.

Oktavus je porodična firma koja se trudi da takve odnose i neguje. Nismo savršeni, niti mislimo da to postoji, ali spremni smo da damo sve od sebe kako biste bili zadovoljni našom uslugom.

Naši saradnici

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top