Klizno preklopni stakleni sistemi – Domino

Početna » Klizno preklopni stakleni sistemi – Domino

Klizno-preklopni stakleni sistemi namenjeni su za zastakljivanje terase staklenim panelima klizno-preklopnim sistemom. Idealan je sistem za montažu na svim tipovima balkona – pravougaonim ili ugaonim i jako je praktičan i jednostavan za korišćenje. Izrađuje se od kaljenog stakla bez okvira od 8 mm. Maksimalna širina sistema iznosi 10 mt, a maksimalna visina do 2800 mm.

Pogledajte naš asortiman klizno-preklopnih sistema i obezbedite sebi praktičnu zaštitu za balkon izrade vrhunskog kvaliteta.

Zbog čega su klizno-preklopni stakleni sistemi dobro rešenje za vaš prostor?

Klizno-preklopni stakleni sistemi uglavnom se koriste za zastakljivanje balkona, lođa, terasa ili bašti lokala, i jednostavno su i elegantno rešenje za zaštitu od vetra, lišća i kiše. Klizno-preklopni stakleni sistem je vrlo praktičan, budući da dozvoljava opciju otvaranja sa svih strana, što daje mogućnost izloženosti otvorenom prostoru po želji.

Iako je njihova upotreba najzastupljenija na otvorenom, klizno-preklopni stakleni sistemi, budući da su minimalističkog i nenametljivog dizajna, vrlo često se koriste kod pregrađivanja prostora, naročito u poslovnim i ugostiteljskim objektima.

Odaberite preklopni stakleni sistem za svoj prostor

Klizno-preklopni stakleni sistem odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama vašeg prostora i obezbedite sebi praktično i elegantno rešenje zaštite od kiše, vetra, sunca u bilo koje doba godine.

Ukoliko želite da investirate u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sistem, onda je Oktavus tim vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje možete da nam pošaljete upit, a mi ćemo se potruditi da vam damo informacije u najkraćem mogućem roku.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top