Rolo garažna vrata – Partenon

Početna » Rolo garažna vrata – Partenon

Rolo garažna vrata namenjena su zaštiti garaže ili ostave od spoljašnjih uticaja kakvi su vetar, kiša i sneg. Dorpinose sigurnosti vaše imovine koju želite da sačuvate iza zatvorenih vrata.

Rolo garažna vrata su vrlo praktično i moderno rešenje koje se zbog svoje minimalističke estetike uklapa u svaki eksterijer i prostor.
Rolo garažna vrata su motorizovana i jednostavna za upotrebu, a funkcionišu na daljinsko upravljanje i predstavljaju smart rešenje za moderne projekte i objekte. Maksimalna dimenzija za širinu je 6 metara, dok je maksimalna visina 3 metra. Širina vođice za lamele je 77 mm.

Garažna rolo vrata iz našeg asortimana imaju unutrašnju izolaciju, što daje široke mogućnosti za iskorišćavanje zaštićenog prostora njima. Pogledajte rolo garažna vrata iz našeg asortimana i odaberite kvalitetnu zaštitu za vašu garažu, koja će usput doprineti luksuznom izgledu vašeg eksterijera.

Zbog čega odabrati rolo garažna vrata za zaštitu vašeg prostora?

Rolo garažna vrata idealno su estetsko rešenje za vaš eksterijer. Rolo garažna vrata iz naše ponude dolaze u četiri neutralne boje – sivoj, beloj, antracit i crnoj, tako da su vrlo lako uklopiva. Rolo garažna vrata estetski su prilagodljiva svakom prostoru i arhitektonskom stilu, zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu.

Garažna rolo vrata vrlo su jednostavna za upotrebu. Imaju motorizovani sistem koji se pokreće daljinskim upravljačem. Još jedna prednost garažnih rolo vrata iz našeg asortimana, jeste i unutrašnja izolacija, koja pruža odličnu zvučnu i toplotnu zaštitu.

Dizajnirana tako da pružaju luksuzni izgled garaži i smart rešenje za moderne objekte, uz vrlo jednostvno korišćenje – rolo garažna vrata predstavljaju idealan odabir za zaštitu željenog prostora.

Rolo vrata za garažu - cena i funckije garažnih rolo vrata

Kada su u pitanju rolo vrata za garažu cena može varirati u zavisnosti od dimenzija i funkcionalnosti. Garažna rolo vrata iz našeg asortimana imaju unutrašnju izolaciju zbog čega predstavljaju zaštitu visoke funkcionalnosti. Sama garažna vrata izrade su vrhunskog kvaliteta, dok unutrašnja izolacija pruža i zaštitu od buke.

Na ovaj način, rolo vrata za garažu pružaju mogućnost korišćenja zaštićenog prostora za više namena. U cenu garažnih rolo vrata ulazi i daljinski upravljač pomoću kojeg regulišete otvaranje i zatvaranje, kao i pomoćni ručni alat – kurbla.

Odaberite garažna rolo vrata iz Oktavus ponude

Pogledajte našu ponudu rolo garažnih vrata i osigurajte svojoj garaži kvalitetnu zaštitu od spoljašnjih faktora, kao i sigurnost svoje imovine uz smart tehnologiju.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, kontaktirajte nas bez ustručavanja – a naš stručni tim pokušaće da razreši sve vaše dileme i ponudi vam adekvatno rešenje.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top