Staklena vrata

Početna » Staklena vrata

Staklena vrata mogu se koristiti za unutrašnje pregrađivanje prostora ili zaštiti od spoljašnjih uticaja, kada se implementiraju na balkonu, terasi ili ulazu. Vrlo su popularno i funkcionalno rešenje za poslovne i stambene prostore. U kancelarijskom i poslovnom prostoru mogu biti ugrađena u zid ili biti deo staklenog sistema.

U stambenom prostoru, najčešće se koriste kao spoljašnja vrata za terasu ili balkon, ali su vrlo elegantno i moderno rešenje i kao vrata za spavaću sobu ili kupatilo. U našem asortimanu možete pronaći senzorska staklena vrata i aluminijumska staklena vrata.

Senzorska staklena vrata su zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti idealno rešenje za ugostiteljske i poslovne prostore kao što su hoteli, prodavnice i drugi objekti sa većim dnevnim prometom. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna, a funkcionišu po principu senzora koji reaguje na pokret.

Aluminijumska staklena vrata su vrata sa aluminijumskim okvirom, i estetski su jako uklopivo i prijemčivo rešenje, zbog svog minimalističkog dizajna. Pogledajte našu ponudu staklenih vrata i odaberite kvalitetno i moderno rešenje za vaš prostor.

Senzorska staklena vrata Don - idealno rešenje za poslovni prostor i objekte

Senzorska staklena vrata prvenstveno su namenjena poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima sa većim prometom ljudi koji svakodnevno ulaze i izlaze i do više puta dnevno. Kao što i samo ime insinuira, senzorska staklena vrata funkcionišu po principu senzora koji registruje pokrete posetilaca.

Upravo zbog toga predstavlja jedno od najpopularnijih i funkcionalnijih rešenja za poslovne objekte. Stakla po želji mogu biti fabrički zatamnjena, što doprinosi privatnosti i naročito je pogodno za pregrađivanje kancelarija i sala za sastanke.

Zatamnjena stakla, takođe, pružaju i zaštitu od direktnih sunčevih zraka, u slučaju da se montiraju na balkonu ili terasi. Mogu biti jednokrilna i dvokrilna, i napravljena od kaljenog ili laminiranog stakla debljine od 8 mm, maksimalne visine od 230 cm.

U skladu sa vašim potrebama, senzorska staklena vrata mogu biti u bilo kojoj boji iz RAL kataloga. Senzorska staklena vrata vrlo su prilagodljivog i modernog dizajna i lako će se uklopiti u bilo koj stil uređenja, kao i eksterijera. Uz mogućnost odabira boje, uklopivost je zagarantovana, dok će prostor dobiti luksuzniji i prefinjeniji izgled.

Aluminijumska staklena vrata Raf - lako uklopiva vrata visokog kvaliteta​

Aluminijumska staklena vrata podjednako su u upotrebi u stambenom i poslovnom prostoru. Zahvaljujući svom aluminijumskom okviru, aluminijumska staklena vrata oplemeniće svaki prostor savremenim izgledom. Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, podjednako dobro se uklapaju u svaki eksterijer i enterijer.

Aluminijumska staklena vrata mogu se izrađivati od termopan stakla dimenzija 4 mm + 12 mm + 4 mm, ili od laminiranog stakla debljine 8 mm. Po želji, mogu biti fabrički zatamnjena što predstavlja odlično rešenje za balkonska vrata, budući da pružaju odličnu zaštitu od direktnih sunčevih zraka.

U poslovnom prostoru, zatamnjena aluminijumska staklena vrata čest su odabir za pregrađivanje kancelarija ili drugih prostorija koje zahtevaju privatnost.

Staklena vrata cena - od čega zavisi vrednost vrata?

Kada su u pitanju staklena vrata cena može varirati u zavisnosti od različitih faktora. Najočigledniji faktor je svakako veličina vrata, te su po pravilu dvokrilna senzorska staklena vrata skuplja od jednokrinih. Takođe, odabir stakla – kaljeno, termopan ili laminirano direktno utiče na cenu proizvoda.

Još jedan bitan faktor koji direktno utiče na cenu staklenih vrata jesu i dimenzije vrata, kao i posebni zahtevi klijenata.

Odaberite kvalitetna staklena vrata iz Oktavus asortimana

Oktavus tim nudi i prilagođavanje naših proizvoda vašim individualnim potrebama i projektu.Naše usluge podrazumevaju kompletne promene boje, dimenzije, konstrukcije, fine završnice i dizajn kako bi se zadovoljili estetski kriterijumi i funkcionalnost u skladu sa očekivanjima dizajnera.

Pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetna staklena vrata, koja će pružati vašem prostoru elegantni izgled i pouzdanu zaštitu. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, ohrabrujemo vas da nas kontaktirate bez ustručavanja – a naš stručni tim pokušaće da razreši sve vaše dileme i ponudi vam adekvatno rešenje.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top