Aluminijumska pokretna pergola AJOLA – nešto novo na nasem tržištu

Početna » Aluminijumska pokretna pergola AJOLA – nešto novo na nasem tržištu

Želite da imate svoj kutak na otvorenom a da vas sunčeva svetlost ne ometa? Pogledajmo zašto zaštita od sunca, kiše, snega i drugih spoljašnjih uticaja nikad nije bila lakša uz novu aluminijumsku pokretnu pergolu.

Postoje različite vrste pergola pravljene da se prilagode određenom prostoru ili ambijentu. Karakteristike koje ih razlikuju su materijal, dizajn i boja za koju se odlučite. Ako pogledate Oktavus ponudu, moći ćete da uočite razne pergole poput standardnih, bioklimatskih, samostojećih i visećih pergola. Razlog zašto izdvajamo aluminijumsku pokretnu pergolu jeste to što je nova na našem tržištu, zbog svoje funkcionalnosti, i zbog toga što je veoma praktična i dugovečna. Pored toga što vas štiti od vremenskig nepogoda i sunca, ona vrši sjajnu toplotnu izolaciju. Većih je dimenzija od standardne pergole, zbog čega je popularno rešenje za veće prostore poput bašti, kafića, restorana i hotela. Naravno, aluminijumska pokretna pergola nije ograničena samo na ove prostore, pa je možete ugraditi za vaš bazen, dvorište i poslovni prostor.

Ono što je razlikuje od standardne bioklimatske pergole je što je možete skupiti i dobiti direktan pogled na nebo.

Ekstudirani aluminijum čini konstrukciju ovih pergola izuzetno čvrstim i dugotrajnim, zbog čega često dobijaju naziv ,,metalne pergole‘‘. Ujedno, za boju se koristi elektrostatska farba. Dimeznije konstrukcije i stubova sistema iznose 110 mm x 145 mm, maksimalna širina sistema je 6,5 mt, a maksimalna projekcija 7,5 metara. Ono što ove pergole čini modernim i praktičnim je njihovo upravljanje na jedno dugme – daljinskim upravljačem. Aluminijumski pokretni paneli (lamele) se mogu pomerati i prilagođavati po vašoj želji. Širina ovih panela je 280mm, a tu je i opcija punjenja pur penom pod pritiskom za sprečavanje gubitka toplotne izolacije. Sistem je uobičajeno bez osvetljenja, ali postoji opcija dodavanja LED svetla, kako bi se doprinelo funkcionalnosti i izgledu prostora.

Razlog zašto se naši klijenti često odlučuju za aluminijumsku pokretnu pergolu je kvalitet i pouzdanost proizvoda. U poređenju sa standardnom pergolom može biti mnogo veća, a funkcionalnije su od bioklimatskih pergola zbog opcije zatvaranja do kraja, što kreira dodatnu prostoriju sa pogledom na nebo. Takođe, naši klijenti su uvek zadovoljni prilagodljivim dizajnom aluminijumske pokretne pergole, jer je u stanju da se uklopi u različite eksterijere. Ove pergole predstavljaju otmenu dekorativu za dvorište ili baštu lokala, kao i za savremene letnjikovce, što doprinosi celokupnoj estetici određenog prostora. Ujedno, naši klijenti koji se bave ugostiteljstvom uvek nalaze aluminijumske pokretne pergole kao kvalitetno i atraktivno rešenje za njihove kafiće i restorane.

Aluminijumske pokretne pergole su spoj kvalitetnih materijala i visokofunkcionalnog sistema, i estetski su pogodne za svaki prostor. Možete ih naći u Oktavus ponudi i opredeliti se za AJOLA aluminijumske pokretne pergole. Za svaku dodatnu informaciju budite slobodni da nam pošaljete upit, Oktavus tim vam stoji na raspolaganju.

Scroll to Top