Ovalna pergola – Taormina

Početna » Ovalna pergola – Taormina

Ovalna pergola pogodna je za specifične projekte i izrađuje se u skladu sa određenom arhitektonskom estetikom. One su moderni pokretni sistemi koji štite od sunca, kiše i drugih spoljašnjih uticaja, izrađene na bazi PVC-a, odnosno 3D BLOCKOUT-a koji štiti od uticaja vode, vetra ili sunčeve svetlosti. Reč je o smart sistemu koji se pokreće pomoću daljinskog upravljača.

Pogledajte našu ponudu za izradu ovalnih pergola i opredelite se za visokokvalitetne ovalne pergole.

Izrada ovalnih pergola

Stubovi i konstrukcija ovalnih pergola izrađuje se od ekstrudiranog aluminijuma, sa elektrostatskom farbom kao završnicom koja doprinosi dugovečnosti. Boja ovog aluminijuma se može prilagoditi vašim zahtevima i potrebama.

Ovalne pergole su izuzetno atraktivno rešenje za produžetak prostora, odnosno kreiranje kutka na otvorenom. Sistem je unapređen LED osvetljenjem, koje se automatski pokreće uz Somfy motor.

Unikatna rešenja za vaš eksterijer

S obzirom na to da u velikom broju slučajeva univerzalna rešenja ne zadovoljavaju zahteve idejnog tvorca projekata, zbog čega direktno sarađujemo sa arhitektama i izvođačima radova, prilagođavamo naš dizajn u skladu sa potrebama individualnog i konkretnog projekta.

Zato su sva naša rešenja unikatna i podložna izmenama, kako bi kranji produkt bio idealno rešenje za određeni prostor.

Savremene ovalne pergole iz Oktavus ponude

Ukoliko želite stilizovani, urbani i visokokvalitetni krovni sistem za određeni eksterijer, kontaktirajte Oktavus tim, a mi ćemo se potruditi da vaše ideje, kao i savete arhitekta sprovedemo u delo, izradom atraktivnih ovalnih pergola.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nam pošaljete upit, a odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresovani ste za naše usluge?

Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo da odgovorimo na svaku vašu nedoumicu i zahtev. Popunite formular za upit i potrudićemo se da vam se javimo u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top