Ploting - kapije i ograde najvišeg kvaliteta

PLOTING d.o.o. je firma sa preko 10 godina iskustva u izradi pouzdanih ograda i kapija za privatne i poslovne objekte. Tim iskusnih inženjera i sertifikovanih varilaca svakodnevno radi na unapređenju procesa proizvodnje, prateći svetske standarde. Pogledajte najtraženije proizvode iz širokog asortimana ovog brenda, i izaberite kapije i ograde visokog kvaliteta.
Pusti video zapis

Ograde za dvorište - moderni i funkcionalni modeli

Pored toga što obezbeđuje sigurnost vaših objekata, ograde za dvorište sa potpisom brenda Ploting odlikuju i moderan izgled i dugi vek trajanja.

Kvalitetni materijali koji se koriste u izradi ograda obezbeđuju da proizvodi budu antikorozivno zaštićeni preko 20 godina. Možete biti sigurni da će ograda koju izaberete funkcionisati bez servisiranja dugi niz godina, bez obzira na vremenske uslove.

Širok asortiman ograda od aluminijuma, čelika ili lima obezbeđuje i izbor najboljeg estetskog rešenja za vaše objekte. Ograde odlikuje moderan i elegantan izgled, koji možete dodatno prilagoditi izgledu svoje kuće ili poslovnog objekta, odabirom boje ili perforacije kod pojedinih modela.

Ograde za dvorište - moderni i funkcionalni modeli

Ploting nudi širok izbor ograda, pa s lakoćom možete naći najbolje rešenje za svoju kuću, dvorište vaše firme, ali i druge namene kao što je ograđivanje sportskih terena, gradilišta i slično. Modeli koji su se posebno istakli kao najtraženiji jesu Aluks, Persijans i Fente.
Ograda Aluks odlikuje se klasičnim i modernim izgledom, a klijenti su posebno oduševljeni time što se za ovaj model može izvesti i drvo dekor, poseban vid plastifikacije uz koji aluminijum podseća na prirodan izgled drveta. Ovaj model je najčešći izbor za privatne namene, ali se takođe veoma često koristi i za industrijske objekte.
Ograde Persijans su gotovo potpuno netransparentne, zbog čega predstavljaju najbolji izbor za stambene objekte. Ovaj model se može isporučiti u širokom spektru strukturnih, reljefastih boja, a takođe može biti antikorozivno zaštićen dvostrukom plastifikacijom.
Ograda Fente je jednostavnog dizajna, ali sa mogućnošću plastifikacije u širokom spektru strukturnih i glatkih boja. Protivkorozivna zaštita u vidu cinkovanja i plastifikacije je maksimalna, a zahvaljujući limu debljine preko 2mm koji je fiksiran u ramu od kutijastih profila, ovo je jedan od najčvršćih modela iz ponude, uz koji se odlično kombinuje Fente kapija.

Praktične i elegantne kapije za dvorište

Pored ograde i kapije za dvorište igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju vašeg objekta. Ploting kapije se odlikuju pouzdanom konstrukcijom, a izrađene su od materijala koji su otporni na sve vremenske uslove – aluminijuma, čelika i lima najvišeg kvaliteta.

Ono što je posebno važno za kapije jesu mehanizmi otvaranja i zatvaranja. Možete izabrati ručne ili automatske kapije, koje se mogu otvarati i zatvarati pomoću motora, i koje poseduju mehanizme kao što su senzori i kodovi za otvaranje.

Visok nivo sigurnosti je prioritet svih proizvoda iz Ploting ponude, pa kapije mogu funkcionisati sa robusnim mehanizmima zaključavanja, ili uz integrisane sigurnosne sisteme.

Modeli kapija koji se posebno izdvajaju

Ploting ponuda podrazumeva izbor dvokrilnih, kliznih, samonosivih i pešačkih kapija, od kojih su se pojedini modeli posebno izdvojili po potražnji klijenata.
Kapija Persijans je model klizne kapije koju odlikuje luksuzan izgled i specifičan raspored “Z profila” koji formiraju izgled žaluzina, odnosno roletni. Odlično rešenje za objekte kojima je potrebna doza privatnosti, ali i funkcionalnosti, koju obezbeđuje mogućnost automatskog pokretanja kapije.
Među najtraženijim modelima nalaze se i pešačke kapije.
Pešačka kapija Aluks izrađena je od aluminijuma, lakog metala koji odlikuju i kvalitet i postojanost. Ovaj model kapije predstavlja moderno estetsko rešenje, posebno ukoliko se ukombinuje sa Aluks ogradom.
Pešačka kapija Fente je drugi najtraženiji model ove vrste kapije, a predstavlja sjajan izbor i za privatne i za poslovne objekte. Kapija Fente je Izrađena od čeličnih profila i pocinkovanog lima, a na to je završno toplocinkovana i plastificirana sa garancijom od 20 godina. Pouzdano i dugoročno rešenje za vaše dvorište!

Izaberite najbolje ograde i kapije za vaše objekte

Ukoliko su vam potrebna pouzdana rešenja za ograđivanje i obezbeđivanje prilaza vašim objektima, Ploting nudi najbolji izbor! Pošaljite upit za željeni model kapije i ograde.
    Scroll to Top